Whoabattlearkivet Del 3 – Whoa Mama 2008

Då var det dags för del 3 av Whoas battlearkiv, nämligen Whoa Mama 2008.

Whoa Mama var ett försök att testa ett nytt grepp inom Whoabattles med tema. Vissa gillade och vissa sågade. Hur som helst så valdes mammadissar som ett klassiskt hiphop-diss-område där man antog att det fanns mycket att säga och med förhoppningarna att man skulle kunna hitta nya och spännande vinklar. Som deltagare i tävlingen hittar ni bland annat Prendel, Akin, Pikku och Elegant. Resultatet av tävlingen hör ni om ni laddar ner hela Whoa Mama 2008 här nedan. Otrevlig lyssning, för det handlar om din mamma!

Gå in på Whoabattlearkivet för att ladda ned hela Whoa Mama 2008 i en zip-fil längst ner under övrigt. Du kan också ladda ner vårt battlearkiv del 1 och 2. Mer tävlingar kommer snart!

Läs mer: