Johan Alander feat. Cleo – Kom tillbaks

Det har gått en och en halv månad sedan vi släppte Johan Alanders Tjena syrran. Låten i fråga mottogs mycket väl och dess video har i skrivande stund över 40 000 visningar på youtube. Framgångar som bland annat inneburit ett gäng spelningar och föreläsningar för artisten, som tidigare var en del av grupperna Ismen och Gorilli under namnet Sober.

I början av 2011 släpps debutalbumet Ingen-enkel-väg-ut genom bolaget Grand Guirella Recordings i samarbete med WESC. Skivan kommer att ge en mer utförlig förklaring till avhoppet från de nämnda grupperna och varför Johan valde att lämna livet i Stockholm för att istället flytta upp till Östersund och ta upp kampen med sitt drogmissbruk.

Låtarna på det kommande släppet är helt självbiografiska och soundet på plattan beskriver rapparen som ”singer rapwriter” (en blandning mellan singer songwriter och hiphop). Med inspirationskällor som Bob Dylan, Eminem, The Streets och Håkan Hellström kan ni vänta er ett album som inte låter som något annat, där texter och historier står i fokus.

Här får ni nu den nya låten Kom tillbaks, med gästande Cleo, som är singel nummer två från Ingen-enkel-väg-ut. Moln har producerat, Callecuttar har mixat, Johan Alander har fotat (och målat) och Linus Johansson har redigerat bilden. Låten är inspelad hos Niklas Söderberg i Hiphoplabbet i Östersund. Exklusivt för Whoa!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/12/02/johan-alander-feat-cleo-kom-tillbaks/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://johanalander.se
http://johanalander.wordpress.com/

Forumtråd: [Veckans MP3] Johan Alander feat. Cleo – Kom tillbaks

Läs mer: