Johan Alander – Söder bra hemma bäst

Foto av: Joakim Rolandsson

Efter de två succéerna Tjena syrran och Kom tillbaks är Johan Alander, även känd som Sober i Ismen, tillbaka med en ny singel från den kommande soloskivan Ingen-enkel-väg-ut.

Sedan senast vi hörde av Johan har det dock blivit lite ändrade planer. Just nu sitter artisten och skriver på en bok som ska släppas tillsammans med det nya albumet (som släpps i samarbete med WESC). Releasen är därför även framskjuten en bit, närmare bestämt till tidig höst 2011. Självklart innebär inte detta att det kommer vara tyst fram till dess. Ismen släpper nytt och gör spelningar, Johan och RMK släpper en EP tillsammans plus att fler solospår är på gång. Därutöver kommer det också att bli en del föreläsningar och liveframträdanden från Johan.

Veckans exklusiva mp3, Söder bra hemma bäst, behöver inte någon närmare presentation, då den talar för sig själv. ”Från ingenstans vid Zinkensdamm till överallt runt Södermalm” . Producerad av Moln, mixad av Callecuttar.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/04/07/johan-alander-soder-bra-hemma-bast. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://mittnoje.se/bloggar/johan

Forumtråd: [Veckans MP3] Johan Alander – Söder bra hemma bäst

Läs mer: