Vinn biljetter till Holy Shit!

På torsdagen den 4:e november är det dags för del 3 i parkenklubben Holy Shit! Den här gången kommer bland annat Allyawan samt Parham & Vic att uppträda under kvällen.

Vi på Whoa är som ofta med som samarbetspartners när det händer något fett live här i Sverige och lottar därför ut 6 (3 personer får 2 biljetter var) stycken biljetter till arrangemanget. Allt du behöver göra är att maila in svaret på frågan här under innan tisdag 2/11 kl. 18.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms. Frågan du behöver svara på är följande:

Både Parham och Allyawan har släppt skivor här på Whoa. Vad heter minst ett av dessa släpp?

INFO:
Torsdag 3 november
Parken, Göteborg
Ålder: 18
Biljettpris: 80:-

Läs mer: