Vinn biljetter till DOOM @ Strand!

På lördagen den 6:e november kommer en av hiphopens undergroundlegender för första gången till Sverige. Ansvariga för bokningen till Klubb Strand i Stockholm är Flaco Productions. Som förband får vi även se de klassiska svenska grupperna Sherlock, Hearin’ Aid och Chapee N Chess.

Vi på Whoa är som ofta med som samarbetspartners när det händer något fett live här i Sverige och lottar därför ut 4 (2 personer får 2 biljetter var) stycken biljetter till arrangemanget. Allt du behöver göra är att maila in svaret på frågan här under innan torsdag 28/10 kl. 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

DOOM kännetecknas främst av sin järnmask. Men vilken 35-årig skådespelare hade egentligen huvudrollen i filmen ”Mannen med järnmasken”?

INFO

Lördag 6 november
Strand, Hornstull, Stockholm
BIljetter: hornstullstrand.se
Ålder: 20
Förköp: 18
Biljettpris: 420

Forumtråd: DOOM @ Strand

Läs mer: