Vinn biljetter till Det blå skåpet (DBS) på Kägelbanan

Flaco Productions slutar inte med att skämma bort oss hiphopälskare. Inom loppet av en månad så har de bokat N.O.R.E., Det blå skåpet på Kägelbanan och den 3 mars även EPMD till Strand. Nästa arrangemang blir i sann svensk hiphopanda med kollektivet DBS som gör sitt första framträdande i fullt kollektiv någonsin. Skit inte i det blå skåpet utan bege dig till Kägelbanan på lördagen den 26 februari.

I samband med spelning lottar vi på Whoa ut 6 biljetter till 3 personer.

Det enda du behöver svara på för att få 2 biljetter är: Vilken av kollektivets rappare har gjort en låt som heter just Det blå skåpet?

Allt du behöver göra är att maila in svaret på frågan här under innan onsdag 17 februari klockan 20.00 till [email protected] med fullständiga namn, whoa-alias och telefonnummer så meddelar vi vinsten så fort som möjligt via mail eller sms.

INFO

Lördag 26 februari klockan 20.00-01.00
Kägelbanan, Stockholm
BIljetter: www.sodrateatern.com
Ålder: 18
Biljettpris: 175:-

Läs mer: