Akin – Sverigedemokraterna

Akin har varit en anhängare av Whoa en lång tid och började kicka låtar i vårat Audioforum tillsammans med bland andra Fonky Fresh och RMK. Nu jobbar han på två plattor, en för gratis nedladdning och en åtta-spårig fysisk skiva, samtidigt som han kontinuerligt fortsätter att släppa låtar i vår hiphop audio & video. I somras agerade han även förband åt akter som Petter, Maskinen, Mange Schmidt och Thomas Rusiak.

Angående låten Sverigedemokraterna, som fått över 1500 downloads hittills, säger Akin såhär:

Det var rapparen/producenten Aka Gee som hookade upp mig med beatet från Marc Swing. Jag hade beatet ett tag, men visste inte vad jag skulle köra på det. Sen satt jag uppe sent och kollade valvakan och blev grymt besviken över valresultatet, då SD kom in. Jag ville skriva något om det och när jag kollade bland beatsen kändes detta perfekt. Sen lade jag upp det i forumet. Jag ville ta ställning. Andra bloggar har ansett låten som propaganda och därför inte velat släppa den, men jag håller inte med. Jag var noga med att inte göra det till någon ”Fuck SD och Jimmy Åkesson”-låt, utan utgick istället från deras valfrågor, såsom att sänka straffåldern, höja straffen, förbjuda burka m.m… Jag har byggt låten på egna uppfattningar och erfarenheter.

LADDA NED LÅTEN HÄR.

För mer musik med Akin, kolla hans myspace. Eller så följer du han på Facebook.

Forumtråd: Akin – Sverigedemokraterna (Marc Swing Prod)

Läs mer: