Timbuktu & Promoe släpper ”Ge oss Sverige tillbaka”

EuropavaletSom många av er förmodligen vet är det val till Europaparlamentet 2009 imorgon. Passande nog släpper Timbuktu & Promoe nu den gemensamma låten Ge oss Sverige tillbaka, producerad av Astma & Rocwell, i hopp om att alla går ut och röstar. I pressmeddelandet skriver de:

Ännu en gång fick vi brev från Sverigedemokraterna. Ge oss Sverige tillbaka säger dom. Vi tycker inte att Sverigedemokraterna har ensamrätt till Sverige.

Promoe:

Sverigedemokraterna försöker ta patent på vad svenskhet är. Dom gör det på ologiska grunder, och dom kan knappast själva veta vilka och vad som omfattas av deras defintion av svenskhet. Jag, likt många andra, kan inte identifiera oss med den.

Timbuktu:

Dagens Sverige består av människor från alla delar av världen människor som kommer från olika kulturella och religiösa bakgrunder. Jag tror att detta berikar Sverige enormt och det är detta Sverige jag är en del av.

Denna låt är gratis och uppmanas av dem att läggas upp på din hemsida, din blogg, ditt forum, din Twitter, din Facebook, din MySpace, och sprida den till alla du känner. Lyssna och/eller ladda ner nedan!

http://www.zshare.net/audio/60975572e96667ab/
http://sharebee.com/a9fd48c2
http://www.sendspace.com/file/j9zr7k

Forumtråd: [Audio] Timbuktu & Promoe – Ge Oss Sverige Tillbaka

[buyalbum]Timbuktu[/buyalbum]

[buyalbum]Promoe[/buyalbum]

Läs mer: