Vito Eme feat. Bankmenn – Overdose (Norge remix)

Vito Eme är en chiliensk/svensk hiphop- och reggaeton-artist, som har uppträtt på klubbar och festivaler i såväl Europa som sitt hemland Chile. Vid sidan av detta samarbetar han med musiker från hela världen, är signad till Block Starz Records samt driver en egen studio.

Nu ser hösten 2010 ut att bli avstampet i Vitos internationella satsning. Detta firar han med den första videon i sin trilogi av singlar, som dessutom kombineras med en exklusiv Norge-remix av Overdose där norska Bankmenn (Lars Rubix, MO och Jack Dee) gästar. Bankmenn är populära i vårt grannland och släpper inom kort mixtapet Banken lager penger Vol. 4, för gratis nedladdning hos både norska och svenska Kingsize.

I slutet av året tar Vito sällskap av sångaren Danjah och åker iväg på turné i Chile, tillsammans med Boomerang – en av det landets största urbana artister – för att promota den nya singeln och dess tillhörande video. Han kommer också att släppa en officiell UK-remixvideo av Overdose, med sköna artister från Storbritannien. Men först, kommer här alltså den officiella Norge-remixen, exklusivt som Veckans mp3 på Whoa.

Klicka här för att ladda ned låten

Gillade du denna remix, så kan du även ladda ned originalversionen med Eboi, här!

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/10/07/vito-eme-feat-bankmenn-overdose-norge-remix/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/vitoeme/
vitoeme.blogspot.com/
www.bankenlagerpenger.com
www.facebook.com/Bankmenn
www.twitter.com/Bankmenn
http://itunes.apple.com/no/artist/bankmenn/id310765999

Forumtråd: [Veckans MP3] Vito Eme feat. Bankmenn – Overdose (Norge remix)

Läs mer: