Vito Eme feat. Fu Dogg & kS – Du Är Jag

Vito Eme är en 26-årig artist med rötterna i Valparaiso, Chile, som bor i Vårberg, Stockholm. De senaste åren har han turnerat flitigt i både sitt gamla hemland och Sverige med sin musik, som är en blandning av hiphop på latin/engelska och reggaeton, dancehall & crunk. Han har även varit med på diverse mixtapes och skivor från artister i Sverige, Danmark, Spanien, Italien, USA och Mexico, däribland de senaste två volymerna i Spitbull Mixtapes-serien.

Efter att tidigare ha varit en del av Stown Cowld Records ingår Vito idag i Blockstarz Records, där han alldeles strax släpper EPn No Los Paran, Paran! (översättning: ”de kan inte stoppa oss, stoppa oss”). Därefter är ett mixtape hostat av Dj Rooftop (RMH) på gång, samt ett album som mestadels kommer att produceras av Don Diego, Inferno productions och Mac.

Veckans mp3, Du Är Jag, är producerad av J-nine productions och tagen från Vito Emes kommande EP. Gästar gör Fu Dogg (Sub Fu Dogg) från Special Blend samt kS.

[podcast]http://veckansmp3.whoa.nu/vito_eme_feat_fu_dogg_och_ks-du_ar_jag-whoa.nu.mp3[/podcast]

Direktlänk för download

Myspace: www.myspace.com/vitoeme alternativt www.myspace.com/blockstarzrecords.

Forumtråd: Veckans MP3: Vito Eme feat. Fu Dogg & kS – Du Är Jag

Läs mer: