Shazaam & Proclaimer – Förgätmigej

Shazaam har varit en av svensk hiphops mest aktiva och framstående artister i flera år nu. Efter åtta vunna battletävlingar, tiotalet mixtapesläpp i både Norge och Sverige, fokusgäst hos Ametist i hennes radioprogram ”En kärleksattack på svensk hiphop” på SR Metropol, en egen acapella-rap-serie på mybestfriendismygrind och det högt uppskattade debut-dubbelalbumet I huvudet på John Landenfelt (som släpptes tidigt 2009), så är det inte många rappare som har en CV som kan mäta sig med Shazaams. Han fortsätter att jobba hårt och var nyligen i studion tillsammans med sin grupp Ri-Fa för att göra en uppföljare på 2007 års undergroundklassiker Ri-Fa Madness. Denna skiva beräknas släppas någon gång i höst.

Måns Billner aka Proclaimer är en 22-årig producent/låtskrivare/vokalist som har varit aktiv som producent sedan han var 12 år gammal, spelat piano från 8 års ålder och som har medverkat i en drös med olika låtprojekt sedan dess. Nu jobbar han heltid som jingelproducent åt olika TV-program och serier som TV4-kanalerna visar kontinuerligt och har rent allmänt makalöst många bollar i luften. Det är inget snack om saken, i framtiden kommer man se och höra mycket utav Proclaimers alster.

Nu har Shazaam & Proclaimer slagit sig ihop och släpper Epn FörgätMigEj. Fyra låtar, som alla bär på betydelsefulla, tänkvärda texter och fina musikstycken. Mix och mastering av Proclaimer. Design och foto av Loella Billner. Ladda hem EPn, exklusivt på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. FörgätMigEj
02. Varje dag
03. Mycke snack och liten verkstad feat. Mickelito
04. Bussen hem

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.shazaam.se/
http://www.mansbillner.com/
Kontakta Shazaam: [email protected]
Kontakta Proclaimer: [email protected]

Forumtråd: [Whoa Netplay] Shazaam & Proclaimer – FörgätMigEj

Läs mer: