Basementality Battles 5: Okwerdz & Dizaster vs. Shazaam & Nils m Skils

Lördagen den 19 februari tog sig mängder av battleintresserade till Kägelbanan på Södra Teatern i Stockholm, för att ta del av det femte arrangemanget av Basementality Battles. Main-eventet för dagen var drabbningen mellan Nils m Skils & Shazaam vs. Okwerdz & Dizaster, som även visade sig bli mycket underhållande.

Nils m Skils anses vara Norges bästa battlerappare och Shazaam kan nog utan större problem tillskriva sig den titeln i Sverige. Okwerdz och Dizaster, i sin tur, hade flugit hit från USA och är i vanliga fall två starka profiler i världens största hiphopbattle-liga Grind Time. En spännande, verbal kamp mellan norden och USA – på engelska – med andra ord.

Battlen lades upp på youtube för ungefär ett halvt dygn sedan och har redan fått 3000 visningar, så det är inget snack om att detta är värt att kollas in. 43 minuter som bjöd på mycket skratt och många grymma, improviserade kontringar.

Håll utkik här på bloggen efter fler battles! I dagarna kommer den första svenska battlen från arrangemanget.

Forumtråd: Basementality Battles 5: Okwerdz & Dizaster VS Shazaam & Nils m Skils

Läs mer: