Vem sa att svensk hiphop är död? 754 myspace-adresser!

I mitt arbete med svensk hiphop har jag alltid haft ett behov av att snabbt kunna komma i kontakt med artister, producenter och skivbolag, när så behövs. I takt med att allt fler människor i branschen började skaffa sig konton på myspace.com för 2-3 år sedan, kände jag därför att en lista över dessa adresser kunde komma väl till pass. Med vetskapen om att fler förmodligen skulle ha nytta och glädje av en sådan sammanfattning, bestämde jag mig så till sist en dag för att göra slag i saken.

Den första versionen av ”Svensk hiphop på MySpace” postades i forumen på Whoa för cirka 2 år sedan. Sedan dess har både svensk hiphop och myspace.com vuxit ytterligare och på den vägen har naturligtvis också många förslag kommit in till oss om att komplettera och bygga på listan.

Vi har nu – efter många om och men – uppdaterat listan på nytt. I samband med detta har vi även passat på och lagt upp den här på bloggen, så att det blir ännu lättare för alla er där ute att hitta den och sprida den vidare till intresserade.

Mycket nöje!

Klicka här för att komma till listan (alternativt klicka på ”Svensk hiphop på MySpace” under ”Sidor” till höger i menyn)

Forumtråd: Svensk hiphop på MYSPACE – en artistlista

Läs mer: