DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #5: Labyrint – Trakterna (officiell video)

Avsnitt nummer fem av DubCNN/Whoa-TV är ett efterlängtat återseende med Uppsalas stolthet Labyrint, som tidigare gjort succé med Fingrarna i luften och 2009 mixtape. Idag är vi glada att kunna bjuda på den nya officiella videon till låten Trakterna, som är hämtad direkt från den kommande samlingslabumet Evolution (release: 22 sept). Låten är en riktig hit och kommer nog med all sannolikhet att pumpas högt i en och annan trakt under sommaren runtom i landet. Det här är trakternas anthem 2010!

Trakterna är producerad av Masse från The Salazar Brothers och videon är gjord av Vigge från Digital Dirt Ent. och Daniel Weijden för Spaceship prod. Producenterna hälsar att idén bakom videon egentligen var att försöka hinna filma i så många områden som möjligt och fånga en positiv vibe. Vigge hälsar:

”Labyrint var nere i Malmö på en spelning så de passade på då att ta några scener i Lindängen och Rosengård. Någon vecka senare åkte alla upp till Stockholm och filmade i bland annat Fittja, Hallunda, Alby, Gottsunda & Rinkeby. De hade gärna velat få med några områden i Göteborg också men tyvärr fanns det inte tid till det denna gång. Tack till allt folk som dök upp trots att varje location blev väldigt spontan och utan förvarning!”

Vill du ladda hem låten? Det kan du göra här! (zshare)

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/labyrintcollective
http://www.dubcnn.se/
http://www.evolutionhiphop.se/

Tidigare avsnitt av DubCNN/Whoa-TV:
DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #4: Muddy Fatique – Crooked Mindz (streetvideo)
DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #3: Kade Quelimane – Mr. Officer (videopremiär)
DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #2: Chukk Rukkuz feat. Addo (del 2 av 2)
DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #1:Chukk Rukkuz (del 1 av 2)

Forumtråd: [DubCNN/Whoa-TV] Avsnitt #5: Labyrint – Trakterna (streetvideo)

Läs mer: