DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #3: Kade Quelimane – Mr. Officer (videopremiär)

Whoa & DubCnn presenterar återigen ett samarbete där Digital Dirt tillsammans med Daniel Weijden har filmat och redigerat Kade Quelimanes nya streetvideo Mr. Officer. Låten är flera år gammal och är med på hans mixtape My Playground. Mixtapet var av flera anledningar på väg att aldrig få möta någon publik och lämnas osläppt, men släpptes ändå nyligen på DubCnn.se.

I samband med releasen blev flera av låtarna från tapet, däribland Mr. Officer, upplockade av radio och har under en tid spelats flitigt på flera av landets radiostationer. Låten är skriven och framförd av Kade Quelimane och producerad av Charles Gudagafva som tillsammans bildar produktions-teamet Native Tunes som även står bakom produktionen av hela My Playground. Diggar du videon nedan så passa på och ladda hem låten gratis här!

Relaterade länkar och information:
www.dubcnn.se/blogg/kade/
www.facebook.com/group.php?gid=242127005465&ref=ts
www.youtube.com/user/KadeQuelimane
www.myspace.com/kadequelimane

Tidigare avsnitt av DubCNN/Whoa-TV:
DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #2: Chukk Rukkuz feat. Addo (del 2 av 2)
DubCNN/Whoa-TV! Avsnitt #1:Chukk Rukkuz (del 1 av 2)

Forumtråd: [DubCNN/Whoa-TV] Avsnitt #3: Kade Quelimane – Mr. Officer (videopremiär)

Läs mer: