Orkesten feat. Pst/Q – Olycksfågel

Orkesten utgörs av Joel Martinsson och Marcus Björn, två rappare från Lidköping som hookade upp med varandra i början av 2009 och beslöt sig för att glida ner i Marcus ökända källare för att skapa deras version av hiphop. De 12 första låtarna tillsammans som grupp resulterade i ett album som släpptes i maj förra året. Plattan döptes till Symfonier ifrån källaren och innehöll bland annat en gästvers av Öris. Då ingen större energi lades på att marknadsföra det hela, gick den förbi ganska obemärkt.

Nu, drygt ett år senare, är de tillbaka med en ny skiva kallad Skaraborgs mest hatade. Denna gången har duon med sig Marke, Toffer, Pst/Q och Format på fyra av de totalt 15 låtarna, som producerats av Marcus och en gammal polare till honom vid namn Sebastian Johnsen, som även stått för mixningen. Plattan kommer att släppas under deras egna etikett Dimmiga Sinnen någon gång under juli månad, och finnas som gratis download på deras blogg och myspace.

Med ett sound som de själva beskriver ”kan få vem som helst att höja på ögonbrynen”, är de nu redo att sätta lilla Lidköping på hiphopkartan. Ladda hem smakprovet, Olycksfågel, med gästande Pst/Q nedan.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/07/08/orkesten-feat-pstq-olycksfagel/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/orkesten
www.skaraborgsmesthatade.blogspot.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Orkesten feat. Pst/Q – Olycksfågel

Läs mer: