Döskallegänget feat. Marco Alvarez – Tid

Jaqe och Mackan från Malmö är DSG eller Döskallegänget, vilket också är titeln på deras nya mixtape. Ingen av rapparna har egentligen gjort särskilt stort väsen av sig tidigare. Jaqe är vid sidan av DSG även medlem i den islamska/kristna duon Boombox Saints tillsammans med Saul Abraham och gästade förra året Kingsize låt Andas ut som släpptes som veckans mp3 här på whoa. Mackan, i sin tur, känner en del kanske igen för medverkandet på Criticals låt och video The Real Thing.

Tapet är mestadels producerat av Soul Math från Lund, men även Lue Goods. Folk kommer att märka hur och när releasen blir, men det släpps garanterat inom några veckor. I väntan på detta får vi hålla till godo med veckans mp3 Tid, som är hämtad därifrån. Låten är producerad av D-Slaps och gästas av Marco Alvarez.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/03/05/doskalleganget-feat-marco-alvarez-tid/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/marcuswalgen
www.myspace.com/boomboxsaint

Forumtråd: [Veckans MP3] Döskallegänget feat. Marco Alvarez – Tid

Läs mer: