Vigge & Dirty D feat. Kapten Röd – Gamla dar

Vigge & Dirty D är två gamla rävar från Skåne som inom kort kommer att släppa ett mixtape bestående av ett gäng låtar från det senaste årets studiosessions i Don Carlssons studio i Lund. Projektet väntas vara klart nu i juni och kommer kort därefter att finnas tillgängligt för gratis nedladdning exklusivt här på Whoa.

Vigge har släppt skivor och mixtapes sedan sent 90-tal, till en början med grupperingen CRinc men på senare år mest med gruppen Kingsize samt på egen hand. Bland de lite mer kända verken hittas bland annat Kingsize’s låt Den jag e, bärande på ett fint inhopp från den omtyckte veteranen ADL. Dirty D, i sin tur, har precis som Vigge gästat många mixtapes genom åren, men är kanske som mest känd för sin och Anels lokala sommarplåga Skåneresan som släpptes någon gång i början av 2000-talet.

Veckans mp3, Gamla dar, spelades in för precis ett år sedan i samband med att Kapten Röd bodde i Malmö. Låten är en försmak på det kommande mixtapet från Vigge & Dirty D och kan på sätt och vis även ses som en uppvärmning inför Vigges & Anels kommande westcoast-influerade album senare i sommar.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/05/27/vigge-och-dirty-d-feat-kapten-rod-gamla-dar/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/vigge
http://www.myspace.com/dirtydonline
http://www.myspace.com/doncarlsson
http://www.myspace.com/kaptenen

Forumtråd: [Veckans MP3] Vigge & Dirty D feat. Kapten Röd – Gamla dar

Läs mer: