obnoxiuz – Mellan gott & ont

Det var fem år sedan sist göteborgaren obnoxiuz (obx) släppte sin debutplatta Channel X. Därefter hörde vi honom på mixtapet Posttraumatic Symthoms tillsammans med stockholmaren Jabs år 2007. Nu är det dags igen, denna gången helt på svenska tillsammans med gästrappare som Roffe Ruff, PstQ, Gubb m.fl.

Skivan Mellan gott & ont, som tidigare skulle hetat När världen är redo, är precis vad titeln beskriver, en strid mellan gott och ont, en strid som alltid är jämn och som aldrig kan avslutas. En strid som vi alla blir en del av dagligen. 15 spår, 15 tankar kring livet och vad som ska hända härnäst. Vissa av låtarna har redan legat uppe på nätet tidigare, men nu får ni dem i den ultimata ljudkvalitèn. Många av låtarna talar mycket för vad artisten varit med om de senaste åren, lite om hans uppväxt och som alltid, en smula humor och sarkasm som ofta är ett återkommande element i obnoxiuz musikskapande.

Ladda hem Mellan gott & ont, exklusivt här på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Mellan gott & ont
02. Knack knack! (prod. Hard2Handle)
03. Nånstans därute (prod. Loopaddict)
04. I mitt huvud
05. Det får bära eller brista (gäst: Roffe Ruff)
06. Rapparjävel (cuts: Dj East)
07. Hämnden är ljuv
08. Alla garvar åt oss
09. Ordvitsar (skitt)
10. Självinsikt a`la Idol
11. Förlåt granne (gäst: Roffe Ruff)
12. Måste borde (gäst: Parham)
13. Ormar (gäst: Gubb, prod. Loopaddict)
14. En såndär dag (gäst: Parham, PstQ & Aggro)
15. Novembertårar (prod: Salonen)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.obxonline.se/

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/07/04/obnoxiuz-mellan-gott-och-ont/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] obnoxiuz – Mellan gott & ont

Läs mer: