oBx feat. Roffe Ruff – Förlåt granne

Det är över ett och ett halvt år sedan vi hade nöjet att presentera nytt material med artisten, men nu är det äntligen dags. När det bar av förra gången hade ObnoXIuz, eller oBx som han gärna kallar sig, just börjat spela in mer material på svenska, som han kickat på sedan 2005 års Channel X. Efter det har dagarna rullat på och nu börjar ett helt album på modersmålet närma sig.

Den kommande plattan, När världen är redo, beräknas släppas till våren och ”kommer att innehålla ett gäng låtar som har olika anknytningar till mina egna goda och onda egenskaper”. Låtarna, som är skrivna under olika perioder av 00-talet, kommer att gästas av bland annat andra västkustrappare samt ha gästproducenter som Loopaddict och Matti Salonen.

I väntan på releasedagen för När världen är redo, och så klart även Gubbs Psalm 23 som släpps i samma veva, ges nu ett grymt smakprov i form av den första singeln från plattan. Låten, Förlåt granne, handlar om en kille som skriver ett brev till sina grannar där han ber om ursäkt för festen i lägenheten som lyckades urarta totalt. Gästar gör Roffe Ruff på refrängen och produktionen står oBx själv för.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/02/25/obx-feat-roffe-ruff-forlat-granne/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.obxonline.se

Forumtråd: [Veckans MP3] oBx feat. Roffe Ruff – Förlåt granne

Läs mer: