Aimzhigh – Hater

Det finns många talanger runt om i Sverige som väntar på rätt tillfälle att kliva fram ur skuggorna. En person som inom kort kommer att presentera sig på allvar är rapparen Aimzhigh, som snart blir aktuell med mixtapet Icebreaker. Vi har redan tipsat om intro videon, som ligger ute på youtube, och nu ger vi er ytterligare ett smakprov i form av veckans exklusiva mp3 Hater.

Aiman a.k.a. Aimzhigh kom till Stockholm som 12-åring, efter att ha flytt inbördeskriget i Eritrea. Väl i Sverige dröjde det inte länge innan rappen kom in i bilden men det var först efter sina studier i England som saker och ting började bli mer på allvar. Idag, 2010, har han jobbat med artister som Rawa Ali (Mohammed Ali), Ted (Tinitus & Ted), producenten Wahib & rapparen Tesfah, och mer är på gång…

Aimzhigh kombinerar genomtänkta texter med medvetna och kritiska perspektiv på hur dagens hiphopbransch ser ut idag. Tillsammans med producenten Wahib har han försökt skapa ett mixtape som varierar i sitt sound och där alla kan ta till sig något, så håll utkik!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/07/01/aimzhigh-hater/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.aimzhigh.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Aimzhigh – Hater

Läs mer: