Mr Free & The Misanthropist feat. DJ Cazal – Prepare


2008 släppte den svenska producenten The Misanthropist sin debutskiva Stocklyn Retrospective som gästades av bland annat Masta Ace, Royce Da 5’9, Pumpkinhead och Termanology. Den här gången har han valt att göra en skiva tillsammans med rapparen Mr Free.

The Misanthropist är idag 24 år gammal och har sysslat med musik i snart 10 år. Mr Free är bosatt i Kalifornien och släppte tidigare skivan Writes of Passage. Den sista januari kommer artisternas gemensamma album The Edge, där första singeln Suicide redan finns ute på nätet för gratis nedladdning.

Mr Free och The Misanthropist väljer nu också att släppa låten Prepare som veckans mp3 här på Whoa, och det tackar vi för! Gästar gör DJ Cazal.

Klicka här för att ladda ned låten

Här kan ni även se videon till singeln Losing My Mind från förra skivan Stocklyn Retrospective:

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/01/27/mr-free-the-misanthropist-feat-dj-cazal-prepare/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/themisanthropist08
www.wellrootedmusic.com/

Forumtråd: [Veckans MP3] Mr Free & The Misanthropist feat. DJ Cazal – Prepare

Läs mer: