Narkimic & Genius Enis – Me & My DJ

För ganska precis ett år sedan släppte Narkimic, tillsammans med producenten Phunk2, EPn Går ut till genom oss på Whoa. Nu är rapparen tillbaka med ett sprillans nytt spår som veckans mp3, men denna gång med deejayn/producenten Genius Enis vid sin sida. Killarna ingår till vardags i kollektivet Chipchoppin Order från Örebro, som hittills i år har varit aktuella med ett mixtape samt en sjutummare.

Narkimic och Genius Enis jobbar tillsammans på en svenskspråkig platta, som kommer att släppas gratis på internet under namnet Narkimic & Genius Enis – Jag och min DJ. När releasedatumet blir av är ännu inte bestämt, men den här låten kan ses som ett sorts smakprov på hur det kommer att låta även om den inte framförs på svenska utan engelska.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/05/13/narkimic-genius-enis-me-and-my-dj/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/narkimictheprophet
www.myspace.com/geniusenis
http://chipchoppin.bandcamp.com/
www.chipchoppin.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Narkimic & Genius Enis – Me & My DJ

Läs mer: