Video: Aimzhigh – Intro video Icebreaker

Aiman a.k.a. Aimzhigh kom till Stockholm som 12-åring, efter att ha flytt inbördeskriget i Eritrea. Väl i Sverige dröjde det inte länge innan rappen kom in i bilden men det var först efter sina studier i England som saker och ting började bli mer på allvar. Idag, 2010, han jobbat med artister som Rawa Ali (Mohammed Ali), Ted (Tinitus & Ted), producenten Wahib & rapparen Tesfah, och mer är på gång…

Inom kort släpps det nya mixtapet Icebreaker, och mycket tyder på att det kan bli ett spännande släpp. Häromdagen släpptes nämligen en video med artisten, som kan ses som en introduktion till Aimzhigh och hans musik. Kolla in den nedan:

Låten producerad av Wahib.
Videon producerad av Arkam Shafii.

Relaterade länkar och information:
http://www.aimzhigh.com/

Forumtråd: [Video] Aimzhigh – Intro video Icebreaker

Läs mer: