Joey Six & Dapz – Fallin

Joey Six & DapzVeckans mp3 kommer från en nystartad grupp från Norrköping men med rötterna i Stockholm. Duon Joey Six & Dapz består av rapparna Joey Six (24 år) och Dapz Yuk (23 år) som båda rappat i över tio år och under denna tid även spelat mycket över hela Sverige.

Joey Six var tidigare med i gruppen Anorexia Of Speech som en del kanske kommer ihåg för nomineringen till ”Årets demo” på Swedish Hiphop Awards 2002. Även Dapz lär klinga bekant för många, då han gick segrande ur Ametists och SR Metropols tävling ”The MC” år 2008 och dessutom spelat in material med amerikanska undergroundartister som Copywrite, King Dom och Vakill.

Just nu arbetar musikerna på det gemensamma mixtapet Lean Machine som beräknas att släppas i början av vintern 2009 på Play4Do records. Många är nyfikna på hur resultatet kan komma att låta så därför kommer här ett första smakprov. Den nya – sedan tidigare osläppta låten – Fallin, är tagen från det kommande Joey Six & Dapz-mixtapet. Bodega (Chris) har producerat.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/08/27/joey-six-and-dapz-fallin/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/joeysix
www.myspace.com/dapz yuk

Forumtråd: [Veckans MP3] Joey Six & Dapz – Fallin

Läs mer: