Lasse Fabel feat. Storsien & Blackfist – Slaktar’n

Sedan 2005 har Lasse Fabel släppt flera skivor och diktsamlingar, gjort 250 spelningar mellan Jokkmokk och Köpenhamn och medverkat på diverse album & mixtapes. Veckans mp3, Slaktar’n, är en försmak av artistens tredje platta. Här hörs Blackfist för första gången på svenska i en märklig vers. Storsien säkrar refrängen och Jimmy Ledrac har gjort beatet.

Lasse Fabels nästa släpp kommer den 1 september, vid namn Det är inte så populärt med känslor i Sverige. En diktsamling och CD som släpps på Dokument Press, som i vanliga fall kanske är mest kända för graffititidningen Underground Productions. Boken är illustrerad med serietecknaren Fabian Göransons brutala och underfundiga teckningar. Musiken framför Lasse Fabel tillsammans med bland andra Tingsek, Farliga Håret från Dungen, Torbjörn Säfve och GeneralKnas från Svenska Akademien.

Om Lasse Fabel:

”intensiva deklamationer i bästa Majakovskij-stil”
Mats Engström, Aftonbladet

”texter vassa som skare”
Pelle Gustavsson, P3

”underfundiga texter”
Svea kultur, P1

”kärleken personifierad”
Ted Ljunggren, Nöjesguiden

”suverän att se live”
Erik Hjortek, Groove

”mest utstickande artisten … framkallar starka känslor”
Martin Lindgren, Kingsize Magazine

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/05/06/lasse-fabel-feat-storsien-och-blackfist-slaktarn/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.lassefabel.se
www.myspace.com/lassefabel
www.dokument.org

Forumtråd: [Veckans MP3] Lasse Fabel feat. Storsien & Blackfist – Slaktar’n

Läs mer: