Ladda hem Tinitus & Ted – ”Det tredje könet”

Det har snackats om den ett bra tag, så länge att många nog började ge upp hoppet, men nu är den äntligen här! Idag är vi glada att – som ensam internetsida – kunna presentera den sedan länge framemotsedda albumdebuten från Järfälla-duon Tinitus & Ted.

Tinitus & Ted har hängt med på den svenska hiphopscenen sedan slutet av 1999. Under början av 2000-talet skapade man sig ett hyfsat stort namn på nätet, mycket tack vare mp3-släpp som Regnet inom oss och Kvinnan från en annan värld samt förstaplatsen i 2003 års prestigefyllda raptävling ”Show Sthlm”. Trots framgångarna väntade dock Tinitus & Ted med att släppa någon fullängdare och koncentrerade sig istället på att slipa vidare på de egna färdigheterna, vilket bland annat visade sig genom en andraplats för Ted i tävlingen ”Årets Rappare” 2005 och en hög placering på skivbolagens lista från 2009 över framtidens hetaste svenska musikakter.

Efter otaliga uppträdanden, var sitt mixtape (Teds Backning 2006 respektive Tinitus Örongodis 2008), samt samarbeten med artister/producenter som t.ex. Henok, Adam Tensta, Lasse Fabel, Samson for President, Rebel Youth Band och Emil Pettersson, kommer här alltså rapparnas första riktiga gemensamma release. Skivan, med titeln Det tredje könet, bär på tio stycken tunga låtar som samtliga spelats in i Skamvrån Studios.

Ladda hem Det tredje könet genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Intro (prod. Tinitus & Linq)
02. Upp (prod. Tinitus & Linq)
03. Ett monster (prod. Tinitus)
04. Skamvrån (prod. Tinitus & Linq)
05. En vän till 5 (prod. Tinitus & Linq, gäst: Pats, gitarr: Mats Billinger)
06. God morgon (prod. Gin Joints)
07. Gräset är grönare på andra sidan (prod. Tinitus, gäster: Samson for President & Lasse Fabel, gitarr: Mats Billinger)
08. Svarta änkan (prod. Tinitus & Linq)
09. Upp, ner, ja, nej, bak, fram (prod. Tinitus & Linq)
10. Skamvrån – Atthelab remix (prod. Habeats)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/rapperted
www.myspace.com/tinitusnr1
www.rapperted.se

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/01/14/ladda-hem-tinitus-och-ted-det-tredje-konet/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Tinitus & Ted – Det tredje könet. UTE NU!

Läs mer: