Organismen och DJ Large släpper en ny ”version”

Johan Hellqvist även känd som Organismen, Organism 12 och Ågren, har sedan tidigare en stadig fanskara. En popularitet som han byggt bland annat via Versioner Vol.1 & 2, en mixtape-serie där rapparen tagit andras beats och sedan gjort egna versioner utav låtarna.

Jag hör din låt och tänker genast på någonting annat/ nytt tema, nytt flow, grabben ändå samma.
Kanske inte byter flow, kanske bara byter ord/tack vare er så släpper jag en ny version.

Så rappar Ågren på Gör din låt bättre från Versioner Vol.2 som släpptes 2007. Nu är dock året 2010 och med Om Gud vill och vädret tillåter i bakspegeln så börjar det ryktas om ett nytt Versioner-mixtape. Häromdagen så postade nämligen Organismen en låt via sin blogg. Denna gången blir det en version på Aloe Blacc och hans låt I Need a Dollar. En låt som fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden, framförallt som ledmotivet till serien How To Make It In America, som precis hade säsongavslutning. Vi får även höra DJ Large sjunga i denna versionen.

Låten laddar ni ner via Organismens blogg genom att trycka här.

Forumtråd: [Audio] Organismen & Dj Large – Jag Behöver Pengar

Läs mer: