Organismen & DJ Large – Marionetten EP

Senast vi hörde från honom var i samband med mixtapet Högt i tak vol 1 där han tillsammans med Öris gav sina versioner på amerikanska hiphoplåtar från lite sydligare breddgrader. Nu är han och producenten DJ Large tillbaka med ett sound som skulle kunna vara en fortsättning på deras förra album Om Gud vill och vädret tillåter. Alldeles så, den artist jag refererar till är givetvis Organismen som idag gav frihet till en ny EP som fått namnet Marionetten och som släpps för gratis nedladdning. Marionettens tyngd och popularitet var påtaglig då den överbelastade servrarna på uppladdningssidan speedyshare så fort den släpptes och artisten fick istället lägga upp den på streetfashions servar.

Organismens närmast poetiska lyrik tillsammans med DJ Large elektroniska och sentimentala toner bildar tillsammans en ljudbild som tar åt sig all uppmärksamhet. Duon visar alltså åter igen prov på stor talang och innovativitet. Länk för nedladdning hittar ni här nedanför.

Länk för nedladdning

Forumtråd: [Audio] Organismen & DJ Large – Marionetten EP

Läs mer: