Nya släpp från DJ Akilles & Professor P, Phunk2 och Negativ

Nej, det är inte julafton än, men likväl har tre nya skivor släppts för gratis nedladdning under det senaste dygnet. Kolla in dessa nedan!

DJ Akilles & Professor P - Large Professor P – The Mixtape

För drygt tio veckor sedan konstaterade Professor P och DJ Akilles att Large Professor är en person som betytt mycket mer för 90-tals-hiphopen än vad han får kredd för. Med den grundtanken bestämde de sig för att hylla honom på ett lämpligt sätt och nu är alltså slutresultatet här. Sammanlagt tio spår där Professor P rappar över klassiska beats från Large Pro’s egna skivor, gruppen Main Source och Extra P’s bidrag till klassiska skivor som Illmatic.

Ladda hem Large Professor P – The Mixtape här!

Phunk2Hey Hotshot!

Phunk2 är en producent som jobbar med allt från house, electro, rock och pop till de flesta sub-genrer inom hiphop. Han är även en del av DJ & producent-konstellationen Kings of Disco tillsammans med Neon Blak, samt ingår i kollektiven Chipchoppin Order och Herrefolket (Kasim Gump, Dynamo414, Aggro m.fl.). I slutet av 2006 påbörjade han denna skiva, Hey Hotshot!, men allt gick inte som planerat och efter allt för mycket strul ges den nu ut på nätet. Medverkar gör bl.a. Trainspotters, Prop Dylan och Simon G.

Ladda hem Phunk2 – Hey Hotshot! här!

NegativVad är det för tema?

Musikbolaget Mokument Media jobbar för fullt med Shazaams kommande album I huvudet på John Landenfelt, men redan nu släpper man annat material. Det handlar om rapparen Negativ och hans nya gästspäckade mixtape Vad är det för tema?, som innehåller versioner, sessions och låtar över 17 snodda instrumentaler från alla möjliga håll och kanter. Bland gästartisterna hittas bland annat Critical, Ri-Fa, Spakur, Kingsize, Funkenteller och Aggro.

Ladda hem Negativ – Vad är det för tema? här!

Forumtrådar:
[Audio] Large Professor P – The Mixtape. Ladda ner hela nu!
[Audio] Phunk2 – Hey Hotshot! (PropDylan, Trainspotters, Simon G m.fl)
[Audio] Negativ – Vad är det för tema? Med Ri-Fa, Kingsize m.fl

Läs mer: