Videopremiär: Aforism – Tuta&Kör

Grönt är på mångas tungor idag, men vem bryr sig egentligen? Hur många politiker är på riktigt villiga att ta kampen mot klimatproblemen som vi möter? Vem är redo att ställa om på kanske sig egen politiska bekostnad? Gustaf ”Aforism” Ahlin är redo att ta diskussionen! Med den nya streetsingeln Tuta&Kör så har rapparen träffsäkert valt att diskutera och koncentrera sig en liten del av det stora problemet.

Med starka politiska och sociala värderingar samt talang, sticker Aforism ut ifrån den stora massan på ett smickrande vis då texterna levererar ett avtryck att bilda sin egen opinion kring. Genom en spännande integration av starka influenser ifrån Norden samt övriga världen skapas det ett unikt sound som tillför något nytt till den globala hiphoprörelsen.

Efter att ha flyttat ifrån Ljungby i Småland hela vägen upp till Luleå i Norrland för att sedan röra sig neråt i landet igen till huvudstaden och efter att ha sökt sig genom landet och ha arbetat med producenter ifrån Luleå, Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö och slutligen Oslo så har Aforism tagit sig tillbaka till sin småländska rötter och funnit producenten Hurricane i Värnamo. De båda har slagit sina huvuden ihop och arbetar just nu på en fullängdare, något som Aforism själv beskriver som ”Den riktiga debuten”.

Text: Aforism
Prod: HURRICANE PRODUCTIONS

Relaterade länkar och information:
www.aforism.net
www.myspace.com/aforism
www.myspace.com/hurricaneworld

Forumtråd: [Video] Whoa presenterar: Aforism – Tuta&Kör

Läs mer: