Majistern feat. Manlighets Ministern – Underklassen slår tillbaka

I samarbete med Whoa är Underground Beats nu stolta att kunna presentera Majisterns nya singel!

Majistern har varit aktiv sedan slutet på 90-talet, och redan 2000 gästade han rapparen TAP på låten Hiphoppolitik som fanns för nedladdning på den klassiska, numera nedlagda hiphopsidan Streetzone.com I artistens resumé hittar vi : Poesi från Parabolparadiset (demo, 2005), Parabolparadiset (album, 2008) och EPn Visionär (hösten 2009). I skrivande stund spelar norrlänningen även in sitt andra album Tio år i skapandet, med planerad release till sommaren.

Underklassen slår tillbaka är producerad av Juke Beats, gästas av Manlighets Ministern och är den första singeln från det kommande albumet. I korta drag behandlar låten upploppen som utspelat sig runt om i våra förorter och segregerade områden – allt från maktmissbruk och övervåld till klasshat och utanförskap . ”Målet med låten är inte att uppvigla till mer våld utan att väcka debatt” som Majistern själv säger. Ta ställning och bekänn färg!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/01/28/majistern-feat-manlighets-ministern-underklassen-slar-tillbaka/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/majistern

Forumtråd: [Veckans MP3] Majistern feat. Manlighets Ministern – Underklassen slår tillbaka

Läs mer: