eLDhee – They Don’t Hear Me Doe

eLDheeeLDhee är den talangfulle rapparen från Göteborg som presenterade sig på allvar för den svenska hiphopscenen i samband med sitt – för många – oväntade gästinhopp på remixen av Petters singel Eller?!. Väl under början av 2009 insåg sedan många Zandile Zulus höga kapacitet som soloartist i samband med nätreleasen av 2008 års promotionskiva 1 Love, där framförallt låten Sometimes uppskattades av många.

Sedan dess har eLDhee legat ganska lågt. Utöver sin gästinsats på albumaktuelle J-Sons The Smoke Mixtape och smakproven hos MBFIMG respektive DubCNN, har koncentrationen mest legat på det kommande debutalbumet samt mixtapet Let The Dollar Circulate, där det senare släpps nu i dagarna och blir en kombination av nytt material på egna beats, osläppta låtar över andras instrumentaler samt lite äldre inspelningar.

Veckans mp3, They Don’t Hear Me Doe, är hämtad från Let The Dollar Circulate och är producerad av D-Slaps.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/12/17/eldhee-they-dont-hear-me-doe/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/eldhee
Pressbilden är fotad av Joel Ighe.

Forumtråd: [Veckans MP3] eLDhee – They Don’t Hear Me Doe

Läs mer: