Ladda hem Stadens ”Boombox historier volym # 1″!

Staden - Boombox historier vol 1För lite över ett år sedan drog han ned hyllningar för sin medverkan på The Wyatt Yurp & Pat Swayz EP. Nu är Wyatt tillbaka med den nya gruppen Staden som han bildar tillsammans med Kid Oh!. En duo med sina rötter på Söder respektive Västerort i Stockholm.

De två rapparna möttes för första gången i en cypher utanför en spelning för ungefär två år sedan och sedan dess har saker och ting tagit fart. Det nya släppet Boombox historier volym # 1 är ett renodlat mixtape och resultatet av medlemmarnas kärlek för klassisk hiphop. Även om releasen helt och hållet är instrumental-baserad är målet att till våren släppa en exklusivt producerad EP. Någonting som vi givetvis håller utkik efter … men i väntan på det måste detta pumpas!

Ladda hem Boombox historier volym # 1 genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Välkommen
02. Borde veta
03. Party n Bullshit
04. Full i ett tag
05. Pitcha ner
06. Mötet
07. Alkemisten
08. Hunger
09. Hiphop
10. Eastpack
11. Är i huset
12. Trubbel där jag bor
13. Stockholm

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/stadsljud

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/09/22/ladda-hem-stadens-boombox-historier-volym-1/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Staden – ”Boombox historier volym # 1″ UTE NU!

Läs mer: