Alex (Academics) feat. Oliver Def & Bjarne B – Umesthlm

Alex (Academics) feat. Oliver Def & Bjarne BAvståndet mellan Umeå och Stockholm må vara långt men musikaliskt är vägen närmre. Med liknande influenser är det därför ingen slump att Umeås Academics (Alex) – på denna veckans mp3 – har teamat upp med stockholmsduon Oliver Def & Bjarne B.

Academics som tidigare släppt the Journal vol. 1 & 2 (den senare genom oss på Whoa) arbetar just nu med två nya skivor. Den ena är den tredje skivan i the Journal-serien och den andra är ett än så länge hemligt proggfunkprojekt, som skapas tillsammans med en annan umeåprofil. Redan nu kan dock avslöjas att båda släppen – som beräknas komma kring årsskiftet – lovar om förtrollande synthljud och rap i nationell toppklass.

Oliver Def & Bjarne B släppte sin andra EP Borta men här i våras och inom den närmaste månaden kommer även en netplay med fyra spår vid namn Kärlek och beats. Efter det väntar ett mixtape. Håll ögon och öron öppna!

Tills vidare ger vi på Whoa er nu möjligheten att ta del av Academics och Oliver Def & Bjarne Bs sprillans nya samarbete Umesthlm här nedanför.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/09/17/alex-academics-feat-oliver-def-bjarne-b-umesthlm/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar & information:
www.thosedamn.se/
www.myspace.com/oliverdefbjarneb
Bilden till låten är gjord av Jens Moses.

Forumtråd: [Veckans MP3] Alex (Academics) feat. Oliver Def & Bjarne B – Umesthlm

Läs mer: