Vinn Ken Rings nya album Hip Hop!

kencoverDet har nu hunnit gå tio år sedan Ken Ring debuterade med albumet Vägen tillbaka och under tiden har Ken hunnit skapa sig ett respekterat namn på den svenska hiphopkartan. Han har hunnit med att släppa material i en rasande takt, få svenska folket att rasa, blivit älskad och hyllad. Allt en artist kan tänkas gå igenom under ett årtionde av kreativitet. Efter 2007 års kritikerrosade album Äntligen hemma bestämde sig Ken för att det var hans sista album, men fansen rasade och Ken lyssnade. Nu är han tillbaka med sitt tioende album Hip Hop som släpps den 16:e september, ett album inspelat i Kens hemtrakter Hässelby, och den här gången är det Ken som ensam står för all rap på skivan utan gästinhopp av andra rappare.
Vi på whoa har fått tre exemplar av Hip Hop att lotta ut till våra användare och allt du behöver göra för att få chansen att bli en av vinnarna är att skicka ett mail till [email protected] som du märker ”Ken Ring”. I mailet ska du skriva ditt namn, användarnamn och din adress. För att ha en chans att vinna ska du ha skickat in ditt bidrag senast den 15:e september klockan 24:00.
Lycka till!

Ken – Nu måste vi dra

Länk för att förhandsboka skivan: https://www.bengans.se/popup/ken_hip/se.aspx

Forumtråd: Vinn Ken Rings nya album Hip Hop

Läs mer: