Vinn Maskinens efterlängtade album!

maskinenDet har gått snart tre år sen den som inte dansade beskylldes för att vara våldtäktsman och Sveriges dansgolv exploderade när Maskinens första och hyllade singel Alla som inte dansar släpptes. Maskinen med sin utpräglade rap och sina dansanta beats blev en succé inte bara i Sverige utan sålde bland annat guld i Danmark och med ett givet framgångskoncept följde de upp med singlarna Segertåget och Pengar. Med kontroversiella videor i bagaget och mycket turnerande världen över så släpptes nya singeln Dansa med Vapen i början av oktober och ett hett efterlängtat album är på väg. Dansa med Vapen är producerad av Johan Hugo från Radioclit och albumet Boys || Men, som har releasedatum den 18:e november, har produktioner av bland andra Filthy, Style of Eye och EDU K .

Vi på Whoa har kommit över fyra album som vi nu lottar ut till er användare. Allt du behöver göra för att vinna är att skicka ett mail till [email protected] som du märker ”Dansa Dansa”. I mailet skriver du ditt namn, ditt användarnamn och din fullständiga adress. Du har till releasedatum (18/11) klockan 12:00 på dig, lycka till!

Om du garanterat vill ha ett ex av skivan kan du förhandsboka här!

Forumtråd: Vinn Maskinens nya platta!

Läs mer: