Vinn Petters nya!

Petter är tillbaka med sin åttonde(!) platta och vi på Whoa har skakat fram 5 ex av En räddare i nöden som vi lottar ut till er!

Petter övertygar mer än någonsin när han framför sina texter. Till skillnad från många av hans tidigare låtar, där texterna ofta kändes som utfyllnad, så känner man att han ansträngt sig och att det ligger en tankeprocess bakom varenda låt. Titeln En räddare i nöden syftar till alla personer och saker som hjälpt honom genom livet och det finns ofta ett igenkänningsvärde som man kan luta tankarna mot. Många av låtarna är sentimentalt lagda men det går aldrig till överdrift för detta balanseras snyggt upp… [Läs resten av recensionen här]

Allt du behöver göra för att vinna är att skicka ett mail till [email protected] som du märker ”En räddare i nöden”. I mailet skriver du ditt namn, ditt användarnamn och din fullständiga adress. Du har till på lördag (24/4) klockan 12:00 på dig, lycka till!

Läs mer: