Sabotage, Beast1333 & Don Carlsson – Time To Arm

Denna veckans mp3 kommer från trion Sabotage, Beast1333 & Don Carlsson, som har ett spännande svenskt/amerikanskt projekt på gång tillsammans. För dig som inte är bekant med de två svenska medlemmarna i  konstellationen sedan tidigare, kommer här lite information som förhoppningsvis ger lite kött på benen.

Sabotage: Är en nytänkade person som levererar rap från Skåne, Lund. Med sina samhällskritiska texter och en krigande själ försöker han ventilera sina budskap. Just nu lägger han tiden på sitt debutalbum”Här och nu” som släpps i feb/mars, där han samarbetar med producenter och rappare från hela Sverige. Han har medverkat i många projekt, däribland mixtapet 16 bitar som går att ladda ner på www.rubixfunktion.com och han är även ny medlem i den danska gruppen Novo mundos som har släppt ett mixtape ihop nyligen!

Don Carlsson: Är en producent från Lund i Skåne med rötterna i 90-tals hiphop, rootsreggae och dub, som under många år spelat som percussionist/melodica-artist i roots/dub-reggaebandet The babylonians med b.la. producenten Mr. Sloap på gitarr. För närvarande spelar han melodica med Subencounterz soundsystem som har spelat sida vid sida med artister som Dan I locks från deng deng hi fi, Pigge, Digital Mystics, Babylon System, El hijo de la cumbia m.fl. När det kommer till hiphopen har han tidigare producerat låtar till artister som Dirty D, Vigge, E.T, Preecha Kungo och Prime. Just nu håller Don på att förbereda/genomföra ett samarbet med Kapten röd, ett mixtape med Dirty D och Vigge, en EP med Zeps från Brooklyn N.Y och en EP med E.T.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/02/11/sabotage-beast1333-don-carlsson-time-to-arm/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.sabotage.nu
www.myspace.com/sabotagesweden
www.myspace.com/doncarlsson
www.myspace.com/beast1333
www.beast1333.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Sabotage, Beast1333 & Don Carlsson – Time To Arm

Läs mer: