Guerilla War Tactix – Planet Of The Apes

Guerilla War Tactix - THE INVASIONGuerilla War Tactix är ett hiphop-team bestående av Cruz DurrtyJada (från Sverige), Matt Maddox (från USA) samt DJ:n Chinch 33 (från Tyskland), som levererar ondskefull och hård musik som sprider sig bortom influenserna utav Non Phixion.

Deras aktuella debutalbum THE INVASION grundades på budskapet av att invadera dagens moderna hiphop-industri och ta tillbaks underjorden till kulturen där den hör hemma. Skivan gästas utav kända namn som Goretex (Non Phixion), Jise (The Arsonists), Planetary (Outerspace) samt den egna sångaren Elijah Guidance. THE INVASION är ett samarbete tillsammans med Sveriges legendariska producent-duo Collén & Webb och är producerad av beatmakers som Dustydress från Chessurect, ”Chessurect”, Mok Vurban, The Infidel, Marc Swing, The Mistanthropist m.fl. Sammanlagt 17 låtar som enligt Guerilla War Tactix tillsammans bildar ett riktigt mästerverk.

Denna vecka har vi fått äran att släppa en av dessa bangers som veckans mp3 exklusivt här på Whoa. Låten i fråga heter Planet of The Apes och är producerad av Dustydress från Chessurect. Lyssna på den nedan och passa gärna på att ladda hem spåret när du väl håller på!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/07/30/guerilla-war-tactix-planet-of-the-apes/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar/information:
www.myspace.com/GuerillaWarTactix

Forumtråd: [Veckans MP3] Guerilla War Tactix – Planet Of The Apes

Läs mer: