Guerilla War Tactix & Conspiracy of Mind – Genocide

Conspiracy of Mind & Guerilla War TactixVeckans mp3 kommer från Conspiracy of Mind och Guerilla War Tactix, två grupper med allt från Jedi Mind Tricks, Wu Tang och Nas till Black Sabbath och Slayer bland inspirationskällorna. Ingen business utan bara ett gäng kompisar som samlats och kokat ihop en riktig banger tillsammans.

Conspiracy of Mind släppt två EPs genom www.23seconds.org och Nevahmind från Conspiracy of Mind har även släppt ett mixtape via sin blogg. Det slutar dock inte där. Conspiracy of Mind släpper i januari 2010 den framemotsedda fullängdaren The Grand Deception, med en förhoppning om att lyckas göra ett stort och minnesvärt avtryck i hiphopvärlden. Musik som medlemmarna själva väljer att beskriva som ”tankeväckande konspiratorisk uppväckande i audio-format” och ”a righteous force to be reckoned with”…

Låten som vi bjuder på exklusivt idag, Genocide, kommer att finnas tillgänglig på Conspiracy of Minds kommande platta. Lyssna/ladda ned låten nedan!

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/11/26/guerilla-war-tactix-and-conspiracy-of-mind-genocide/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
myspace.com/nevahmindswe
myspace.com/just1ghiphop
myspace.com/comhiphop
comhiphop.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Guerilla War Tactix & Conspiracy of Mind – Genocide

Läs mer: