Tävling: Xpress Urself Festival 2009

Rapparen Tan är en av många artister som kommer att uppträda på Xpress Urself Festival 2009 28:e juli. Hon är ett av hiphopens stora framtidshopp, hon frälser varenda hiphopsjäl hon får tillfälle att beröra. En freestyle mc utan like med medvetna texter!

Tan är uppväxt och bor i Birmingham där hon rullar med crewet F.T.C (Family Ties Connection) men hon är en hel del i Sverige då hon håller på att spela in sitt debutalbum Show me the world i Stockholm. Albumet kommer släppas på Stockcity Music under hösten.

Länkar:

http://www.xpressurself.se
http://www.myspace.com/tanthemc

Whoa lottar i samarbete med Xpress Urself ut två inträden till festivalen och allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att skicka ett mail till [email protected] och ange ditt fullständiga namn, din adress, ditt användarnamn på Whoa samt svara på följande fråga:

Vi har sett Dr Dre & Snoop jobba med detta på bioduken – vilken typ av verksamhet driver Tans crew F.T.C i centrala Birmingham?

Skicka in ditt svar senast 21:a juli. Vinnarna meddelas via e-post i god tid innan festivalen drar igång.

Läs mer: