noname – Lugnet före normen

Cover designad av El Dame

Musikgruppen noname består av bröderna Poe (rap, sång) och Sadge (rap, produktion) som kickat med varandra sedan milleniumskiftet. Sadge är bosatt i Malmö medan storebror Poe bor med familj och tre barn i Motala. Efter debut-epn In Motion EP (2003) samt förra skivan En del av allt (2008) släpper de nu sin tredje platta Lugnet före normen här på Whoa!

Lugnet före normen innehåller 15 spår, där bland annat Tänker inte, Vem vare och en remix på låten 666 ingår. Gästar på skivan gör Chukk Rukkuz från Muddy Fatigue, Mike Souljah, Maya, El Dame och Lasha. Produktionen står Sadge för förutom spåret Fri som är proddat av Sindri från T.A.P.

Håll utkik efter mer material från noname under 2011! Redan nu planeras en EP till våren, med namnet Stormen. Men först kommer här alltså fullängdaren Lugnet före normen. Ladda hem släppet exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Intro
02. Tillsammans
03. Vem vare
04. Still Nameless
05. Tänker inte
06. V
07. Fri (interlude) (prod. Sindri)
08. Plast (feat. Maya)
09. Handlar om (feat. Lasha & El Dame)
10. Sätt inga namn
11. Lugnet före normen
12. Låt det regna
13. En stund (Spoken word)
14. 666 Remix
15. Tangled In My Flow Remix (feat. Chukk Rukkuz & Mike Souljah)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/nonamelive
Banner och framsida designade av El Dame.
Sadge i DubCnnTV.

http://www.youtube.com/watch?v=zrQK39QCh7g

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/12/29/noname-lugnet-fore-normen/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] noname – Lugnet före normen

Läs mer: