Same Blood Boyz – Dealer Shit

Same Blood Boyz (Baby Supreme, J-Son, Glaciuz)Denna vecka bjuder vi på den nya singeln från Same Blood Entertainment och deras flaggskepp Same Blood Boyz, bestående av J-Son, Glaciuz och Baby Supreme. Låten kan ses som ett smakprov på vad som kommer från deras håll under 2009.

Artisterna från Same Blood Entertainment hade fullt upp under 2008. J-Son släppte som bekant singlarna Lookie Lookie och Pretty Boy från sitt kommande debutalbum Never Half Steppin och både han och Baby Supreme (som för övrigt ligger bakom flera av låtarna på skivan) blev signade som låtskrivare till EMI publishing. Glaciuz, i sin tur, tog sig – efter en paus från hiphopscenen – tillbaka till mic-båset och jobbar nu för fullt på sitt kommande solomixtape.

Veckans mp3, Dealer Shit, är alltså hämtad från albumet Same Blood Compilation. Skivan har sin release den 2:a februari och kommer att innehålla låtar från J-Son, Glaciuz och Baby Supreme samt gäster som t.ex. J-Ro, Lazee, Pato Pooh, Eboi, Danjah och Mofo The Maverick.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/01/21/same-blood-boyz-dealer-shit/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer p.g.a för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.sameblood.com
www.myspace.com/jsonsb
www.myspace.com/babysupreme
www.myspace.com/samebloodent
Veckans mp3 från 2008-07-10; J-Son – Jeep
Veckans mp3 från 2006-01-05; Same Blood Clique – Whoa

Forumtråd: [Veckans MP3] Same Blood Boyz – Dealer Shit

Läs mer: