Ladda hem ”The Basement Mixtape Vol. 2″ + exklusiva spår från ”Vol. 3″

The Basement Mixtape Vol.22003 släppte undergroundrörelsen Basementality det populära The Basement Mixtape, med erkända namn som Akrobatik, Rise ‘N’ Shine, F.T., Zion I, Glaciuz The ICY, Ken Ring, Fjärde Världen och Paragon. Efter en del förhinder på vägen har det nu så äntligen blivit dags för nästa volym i mixtapeserien exklusivt genom oss på Whoa. Sammanfattat en rad globala hiphopakter med målet att överbrygga klyftan mellan det gamla och det nya, det avlägsna och det tillgängliga, det hårda och det släta, samt att ge mindre kända akter en chans att glänsa tillsammans med sina mer välkända motparter. Helt enkelt en levande symbios av grym, oskuren musik.

Den 24 spår långa releasen är en värdig uppföljare till sin föregångare, eller vad sägs om en J Dilla-inspirerad banger från Frank ‘N’ Dank, Chamillionaire’s och Rob G’s närvaro, Specta (tidigare medlem i Saian Supa Crew) med PH på en Beatsurgeons-produktion, Timbuktu tillsammans med Baby Blak eller varför inte självaste Masta Ace på en Elite Fleet-produktion? Lägg till andra spännande namn som Sidewalk, Black Fist, X.O, Allyawan, Critical, Hoosam och Professor P, och du vet att detta förtjänar att kollas in med detsamma. Djupa, jordiska, levande och själfulla melodier som tjänar som en bakgrund till det moderna, vardagliga, globala, urbana livet, mixat av DJ Last Word från Beatsurgeons/Sidewalk.

I och med att det tagit sex år för The Basement Mixtape Vol.2 att se ljuset har många låtar naturligtvis redan hunnit dyka upp på annat håll. Med detta i åtanke bjuder vi därför även på en rejäl bonus i form av en skön försmak på det kommande The Basement Mixtape Vol.3 (med release senare i juni), som givetvis fortsätter på samma kvalitativa bana med gäster som Kool G Rap, Sean Price, Termanology, Channel Live, Smoothe Da Hustler, Rass Kass, Estoric, Bahamadia m.fl.

Låtlista, The Basement Mixtape Vol. 2:
01. Sidewalk – Intro/This Is
02. Frank ‘N’ Dank – What Up
03. Aycash – Getaway
04. Prince Low – Nachtleben
05. Professor P – Soul
06. V Zilla – Ya’ll Don’t Know
07. Willdeluxe – Second Hand Smoke
08. PH & Specta – One Love Hip Hop
09. X.O. – Desperado
10. Maylay Sparks & Kenneth Masters – Just Get Down
11. Allyawan – Loose Your Act
12. Million Stylez – My Pen & My Pad
13. GTICY – We
14. Chris Rel – Breathe Out feat. Denny Jackson
15. Sicknature & Capeone – Wildin’ Out
16. Rico Won, Baby Blak, Timbuktu, PS the Marginal Error & Devine Allah – The Best Eventually
17. Critical – It’s Critical feat. Critical (Critical Madness)
18. Treizieme Etage – La Determination
19. Hoosam – Game Is A Shame
20. Masta Ace & Stricklin’ – The Hitman
21. Dj Amin – The DJ
22. Blackfist – Collaborate
23. Rob G & Chamillionaire – Texas Boys
24. Noah King – Internal Fire

Bonus, från The Basement Mixtape Vol. 3:
Sean Price & Datin – We Put It Down
Saul Abraham – Same Hood feat. St. Laz, Kool G Rap & Hanouneh
Critical – Är du med mig nu?
Prop Dylan – Throwback feat. Mr. Noun
Rocca Spot, Why-D & Dj Connect – A New Day
Trainspotters – Boards & Beats feat. Mr Noun, King Chris & Vernon (Academics Remix)

LADDA HEM MIXTAPET GENOM ATT KLICKA HÄR
(höger musknapp, spara mål/länk som)

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/thebasementality
www.facementality.com (Facebook)
www.twitter.com/basementality
www.basementality.se (förbeställ The Basement Mixtape #3 redan nu!)

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/06/01/ladda-hem-the-basement-mixtape-vol-2-plus-exklusiva-spar-fran-vol-3/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Ladda hem The Basement Mixtape Vol. 2 + plus exklusiva spår från Vol. 3

Läs mer: