Nya videor med Kartellen, Pato Pooh, Frispråkarn och gratissläpp från Hermanos Bernal

Valborg och första maj. Hednisk högtid och arbetarrörelsens internationella högtidsdag. Mordbränder och upplopp. Men framför allt långledigt och vad passar då bättre än en bunt nya videor och ett gratissläpp?

Först ut har vi chilenska bröderna Cristian och Rodrigo Bernal med debutplattan Directo de Suecia. Skivan är en blanding av hiphop, dancehall, reggae, och socabeats. Hermanos Bernal har uppmärksammats en hel del i olika sammanhang, bland annat listats i SR Metropol med låten Amarrao och varit dagens add två gånger med låtarna No estoy ni ahi och houselåten Super rica. Directo de Suecia är producerade av inga mindre än The Salazar Brothers. Helt klart värd att checka in!

Skivan hittar ni här: Hermanos Bernal – Directo de Suecia

Vi fortsätter med ett par nya videor och börjar med albumaktuelle Pato Pooh som nyligen släppte en snygg video till låten WarriorKingsize. Vill du ladda hem låten så gör du det här på Whoa.

En miljon lyssningar på myspace. Det är inte illa. För att tacka sina fans valde Kartellen att lägga den nya videon till Gå Loss exklusivt där innan den kom ut. Videon gästas av Lazee, Adam Tensta, Gticy, J-Son och MOFO.

Kolla in videon här. (Tyvärr går den inte att bädda in utan ni får klicka er vidare).

Sist men inte minst har vi ännu en rykande färsk, snygg video. Frispråkarns Nästa tåg nästa buss / Åldersnoja. Passa även på att ladda ner singeln på hans myspace.

Forumtrådar:

[Audio] Hermanos Bernal – Directo de Suecia (Gratis skiva)
[Video] Pato Pooh ft Karim Jaouadi – Warrior
[Video] Kartellen – Gå Loss

[Video] Frispråkarn – ”Nästa tåg nästa buss” / ”Åldersnoja”

Relaterade länkar:

hermanosbernal.blogspot.com/
patopooh.com/
www.myspace.com/kartellen
www.myspace.com/frisprakarn

Läs mer: