Swingfly – God Bless the IRS & Trainspotters – The Grip Tape Ute nu!

swingSwingfly är  en av de fortfarande aktiva på den svenska hiphopscenen som varit med längst och arbetat med de flesta. Samarbeten på det tidiga 90-talet tillsammans med Christian Falk och riktiga radiobomber som Hey Boy med Teddybears Stockholm samt rock/rap-låten Winner med Ebbot från Soundtrack Of Our Lives är bara ett litet utdrag från Swingflys CV.

God Bless the IRS är producerat tillsammans med välkända namn som Kleerup, bröderna Åhlund, Thomas Rusiak och RamPAc. Gästframträdanden på skivan görs bl.a. av Ebbot Lundberg och Miss Bea Starr.

[buyalbum]Swingfly[/buyalbum]

Trainspotters består utav George Kaplan(Kap) och Rewind. Duon har skymtats lite här och var sedan starten 2004 med då hyllade Wreckin’ the Mic. Nyligen har man medverkat på mixtapes som Academics The Journal Vol.II och Galagowears Swedens Finest Mixtape.trainspotters

Idag, den 30 April, är det så äntligen dags för Trainspotters att sätta sitt eget avtryck på 2009. På The Grip Tape har man sammarbetat med producenten Academics, något man också gjorde på förra årets EP Rewind & Kap. Gästartister råder det absolut ingen brist på, medverkar gör bl.a. Mr. Noun(Supersci), Mofeta, Prop Dylan, Sci-Fi och Allyawan. I år tar man enligt egen utsago sin musik till nästa nivå. Och det blir en ordentligt avspark i form av releaseparty på Scharinska Villan i Umeå ikväll.

The Grip Tape laddar du hem gratis här!

Relaterade länkar:
www.myspace.com/swingfly
www.trainspotters.se

Forumtrådar:
(Audio) Swingfly – God Bless the IRS
(Audio) Trainspotters – The Grip Tape | Gratis mixtape – UTE NU! 

Läs mer: