Trainspotters feat. Mickelito, Marke, Gimpladesh, Academics, Mofeta, Queff & Toffer – Skitsnack rap

TrainspottersI slutet av 2008 hamnade Umeåduon Trainspotters i fokus både i Ametist radioprogram ”En kärleksattack på svensk hiphop” och på DJ Akilles mixtape 2008, där den senare tog med spåret Bullshit Rap på sin lista över de bästa, största och intressantaste låtarna från det gångna året. Verket i fråga, som gästades av Allyawan, Mr Noun (Supersci), Sci-Fi, Kashal-Tee, Prop Dylan & Mufakka, var plockad från september månads vinyl-EP Rewind & Kap. Idag ger vi er så nu också chansen att ta del av den sedan länge planerade uppföljaren till Bullshit Rap, där engelskan har bytts mot svenska!

Starten för Trainspotters kom i samband med 2004 års Streetzone-mp3 Wreckin’ The Mic, som snabbt hyllades i pressen av ingen mindre än Fredrik Strage. Sedan dess har den gemensamma karriären rullat på för Rewindable och George Kaplan, där man framförallt har fått erkännande utomlands. Deras andra vinylsläpp Feel The Vibe (2007) distribuerades exempelvis av ett japanskt bolag och man har gjort spelningar i städer som New York, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Häromdan passerades dessutom 100 000 lyssningar på myspace.com.Trainspotters

Skitsnack rap är den svenskspråkiga motsvarigheten till det redan bekanta originalet Bullshit Rap. Precis som tidigare står Hands för produktionen, gästar gör Mickelito, Marke, Gimpladesh, Academics, Mofeta, Queff & Toffer och cutsen står Chefen för. Låten kommer att finnas med på Trainspotters kommande mixtape The Grip Tape som släpps för gratis nedladdning och promo-CD under våren.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/01/29/trainspotters-feat-mickelito-marke-gimpladesh-academics-mofeta-queff-toffer-skitsnack-rap. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer p.g.a för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.itunes.com/trainspotters
www.trainspotters.se
www.randombastards.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Trainspotters feat. Mickelito, Marke, Gimpladesh, Academics, Mofeta, Queff & Toffer – Skitsnack rap

Läs mer: