Stor feat. Danjah & Adam Tensta – Stockholmsnatt [video]

Drygt 1,5 år efter det hyllade mixtapet Dikter Ifrån Bikten är Stockholmsrapparen Stor äntligen tillbaka igen. Den nya singeln, Stockholmsnatt, slår undan fötterna på det mesta i motståndsväg och är det första smakprovet från det kommande mixtapet med samma namn. Bakom produktionen står Masse – som ännu en gång överträffat sig själv – och på den vokala biten hörs också sångaren Danjah och den inte helt obekante Adam Tensta. Låten är en del av kampanjen My Best Friend Is My Grind (där även Cakeboy och J-Son ingår), som pushas av inga mindre än Respect My Hustle.

Stor, som idag hunnit fylla 21 år, var tidigare en del av gruppen Vendetta, men satsar idag på solokarriären. Som en del av det Södertörnsbaserade kollektivet Ayla (Mohammad Ali (UKN), Mack Beats, Carlito m.fl.) gör han sig nu allt mer redo att presentera sig för den svenska hiphoppubliken på allvar.

Se videon till nya singeln Stockholmsnatt feat. Danjah & Adam Tensta nedan!

Stor på myspace: www.myspace.com/storvnd

Forumtråd: [Video] Stor feat. Danjah & Adam Tensta – Stockholmsnatt

Läs mer: