RootPeople – Mad Love

RootPeopleRootPeople består av rapparna Antone och Matthew och producenten Untitled, från Linköping respektive Katrineholm. Tillsammans med Blindfold från Gävle, Progress från Göteborg och Krizz Blizz från Kalmar, bildar man även clicken La Familia, som vi släppt material med tidigare här på Whoa.

Efter en sommar fylld av såväl positiva ting (massor av spelningar och support) såsom negativa sådana (studioproblem, begravningar, frihetsberövade personer m.m.) bestämde medlemmarna sig för att spela in veckans mp3, Mad Love, som är dedikerad just alla dem som funnits där för RootPeople under vått och torrt.

Nu framöver ska Antone, Matthew och Untitled försöka fortsätta att spela in nytt material, släppa singlar och framåt slutet av vintern förhoppningsvis också ge ifrån sig någonting större och mer konkret.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/10/01/rootpeople-mad-love/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/rootpeople
www.myspace.com/matthewmusiconline
www.myspace.com/antonemusiconline
www.myspace.com/philviking

Forumtråd: [Veckans MP3] Rootpeople – Mad Love

Läs mer: